落岸天使论坛

论坛,不要冷落了陌生人新人注册后在此报道,奖励20羽毛:)严肃处理违规灌水行为及处罚办法
参与论坛宣传活动,获得积分勋章奖励知羽艺匠及其他模板资源下载珍惜你的ID 珍惜你的名誉

[单曲] 野人花园的一首歌

雾天使

也许你们听过,但不代表你们能记得.
这次推荐的是野人花园的一首歌Truely madly Deeply
很特别的旋律.慵懒?深情?没有确切的定义.你说呢?

很不容易找到的链接.要是能上传就好了.喜欢的下吧

[wma]http://www.rphotobase.com/albums/userpics/12564/Love%20Songs%20-%20Savage%20Garden%20-%20Truely,%20Madly,%20Deeply.mp3[/wma]

曲名:Savage Garden - Truely, Madly, Deeply
歌手:savage garden
专辑:冠军天团风云录 Best Of The Boy Bands

I'll be your dream, I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love be everything that you need.
I love you more with every breath truly madly deeply do..
I will be strong I will be faithful 'cause I'm counting on A new beginning.
A reason for living. A deeper meaning.
I want to stand with you on a mountain.
I want to bathe with you in the sea.
I want to lay like this forever.
Until the sky falls down on me...
And when the stars are shining brightly in the velvet sky,
I'll make a wish s it to heaven then make you want to cry..
The tears of joy for all the pleasure and the certainty.
That we're surrounded by the comfort and protection of..
The highest power. In lonely hours. The tears devour you..
I want to stand with you on a mountain,
I want to bathe with you in the sea.
I want to lay like this forever,
Until the sky falls down on me...
Oh can't you see it baby?
You don't have to close your eyes 'cause it's standing right before you.
All that you need will surely come...
I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope I'll be your love be everything that you need.

评分

落岸喵喵 + 8 再多加次分,LZ不嫌多吧~
+ 9 又怀念一次。。。。

梦天使

优秀会员奖灌水天才奖新人进步奖幸运天使奖

很熟悉的歌。。。夜深的时候经常在靠近海边的公路上放着这张CD飙车

雾天使

回复 #2 空叶 的帖子

很惬意的感觉呢.能在这样特别的地方欣赏歌,真是一种享受.
海边的生活,真的很羡慕呢

雾天使

好歌。。。。。。。。。。。。

神圣天使

Forget somebody I miss.

终身成就奖杰出贡献奖优秀版主奖优秀会员奖宣传大使奖版主勋章元老会员勋章60周年国庆纪念勋章幸运天使奖美女勋章五周年纪念勋章

QQ
这首歌百听不厌的,以后跟着LZ跑了,LZ发贴偶就当歌
昨天晚上我做了个梦梦到我掉进一个无比巨大的大坑里里面有好多好多吃的东西我就不停的吃啊吃啊结果我越吃越胖越吃越胖慢慢的就把坑填满了可是却被卡在坑里出不来了然后我就喊啊喊啊可是喊破了喉咙也没有人过来就在我慢慢绝望的时候突然远处天边传来一声巨响一只蒙牛驾着七色的云彩来到了我的面前他给了我7个宝珠告诉我他可以实现我的一个愿望于是我实现了世界和平的愿望可是我却忘记我被卡在坑里还没有出来……

雾天使

恩,好听,下在收藏

雾天使

回复 #5 涯 的帖子

呵呵,谢谢涯的支持

精灵天使

ヤFashion ヤSuperˋのsa﹏

优秀版主奖新人进步奖VIP会员勋章

QQ
挖,我刚在看标题的时候,在想会不会是这首啊,果然猜中了.
这首野人花园的经典之作,我很喜欢的~

雾天使

回复 #8 落岸喵喵 的帖子

真的那么巧啊  喜欢就好  对了 谢谢加分啊

雾天使

回复 #1 fccentre 的帖子

我一直喜欢听野人花园的歌,确实不错,