落岸天使论坛

论坛,不要冷落了陌生人新人注册后在此报道,奖励20羽毛:)严肃处理违规灌水行为及处罚办法
参与论坛宣传活动,获得积分勋章奖励知羽艺匠及其他模板资源下载珍惜你的ID 珍惜你的名誉

[单曲] 让人舒服的声音----希拉里达芙---hillary duff--Someone's Watching Over Me

云天使

新人进步奖

QQ

歌曲:Someone's Watching Over Me
歌手:Hilary Duff
专辑:Hilary Duff
歌词制作:flowerspider
------------------------------------------
Hilary Duff - Someone's Watching Over Me
Album: Hilary Duff

Editor: FlowerSpider (QQ 1878886 ICQ 151476238)

Found myself today, oh I found myself and ran away
Something pulled me back, voice of reason I forgot I had
All I know is you're not here to say what you always used to say
But it's written in the sky tonight
So I won't give up, no I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong, even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me
Seen that red light, and it's shining on my destiny
Shining all the time, and I won't be afraid
To follow everywhere it's taking me
All I know is yesterday is gone, and right now I belong
To this moment to my dreams
So I won't give up, no I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong, even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me
It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
For leaving yourself and you'll find
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart
That I won't give up, no I won't break down
That someone's watching over, someone's watching over
someone's watching over me
Yeah yeah
Oh oh someone's watching over me

[wma]http://218.75.172.156/77/FB/77AC9333C4F7E0E0532E99C85238E52C696902FB.mp3[/wma]

评分

龙之炎炎 + 4 感谢分享~经典英文歌曲~

圣天使

优秀会员奖灌水天才奖新人进步奖60周年国庆纪念勋章优秀作品奖美女勋章五周年纪念勋章

QQ
动听的音乐,好听
兰纳清蕊,紫雾凝霜,馨香几瓣玉玲珑。

1万

小天使

①只貓

优秀版主奖灌水天才奖新人进步奖60周年国庆纪念勋章帅哥勋章五周年纪念勋章

QQ
发现自己今天哦,我发现我自己和逃跑
一些拉我回来,理智的声音我忘记了我
我所知道的是您不是在这里说什么你总是用说
但它落实到书面上,在今晚的天空
所以我不会放弃,没有我不会打破
迟早比,似乎生活转
我会坚强,即使所有错在哪里
当我站立在黑暗中我将仍然相信,
某人的观看超过我
看到红灯,它的照耀着我的命运
光辉的所有时间,我不会怕
按照到处它的考虑我
我所知道的是昨天走了,和我现在属于
为了这一刻我的梦想
迟早比,似乎生活转
某人的观看超过我
不要紧,什么人说,
并不要紧,需要多久才能
离开自己,你会发现
它不仅事宜,如何真正的你
真实给自己,并按照你的心
迟早比,似乎生活转
我不会放弃,没有我不会打破
迟早比,似乎生活转
有人在看,有人在看以上
某人的观看超过我
是啊是啊
哦哦某人的观看超过我

====================================================================
非常好听的歌曲~!~
那些悄悄離開的歲月,沒有回來過... 即使努力的尋找.卻也只能像風中的迷藏.抓

云天使

新人进步奖

平静中充满力量
好听的音乐
你我都是单翼的天使,唯有彼此拥抱才能展翅飞翔。我来到世上就是为了寻找你,千辛万苦找到你后却发现:TMD!咱俩的翅膀是一顺边的!

1万

小天使

①只貓

优秀版主奖灌水天才奖新人进步奖60周年国庆纪念勋章帅哥勋章五周年纪念勋章

QQ
追随刮痧滴脚步而来··再来听听美妙的音乐··
那些悄悄離開的歲月,沒有回來過... 即使努力的尋找.卻也只能像風中的迷藏.抓

云天使

新人进步奖

炎炎还没有回家?
你我都是单翼的天使,唯有彼此拥抱才能展翅飞翔。我来到世上就是为了寻找你,千辛万苦找到你后却发现:TMD!咱俩的翅膀是一顺边的!

1万

小天使

①只貓

QQ
偶刚到家吃完晚饭··